vrijdag 16 april 2010

Twilight: twee data om te onthouden

In ‘Twilight’ leerden we Bella Swan en de vampierenfamilie de Cullens kennen. In ‘Nieuwe maan’ raakten Bella en Edward Cullen elkaar kwijt en kregen de twee geliefden met zware uitdagingen te kampen. In het derde deel ‘Eclips’ is Bella nog slechts enkele stappen van het vampierschap verwijderd …


Kiest Bella voor de vampier Edward Cullen of voor haar trouwe weerwolfvriend Jakob? Dit kan je op 30 juni 2010 te weten komen in de bioscoop. Die dag gaat de verfilming van het derde deel van de ‘Twilight’-saga: ‘Eclipse’ wereldwijd in première. De dvd's van 'Twilight' en 'New moon' vind je nu al in de bib.

Als je nieuwsgierig bent naar de afloop van de ‘Twilight’-saga, kan je op 17 april in Standaard boekhandel in Peer terecht voor de langverwachte vertaling van het vierde deel van de ‘Twilight’-saga: ‘Breaking Dawn’ vertaald als ‘Morgenrood’. We proberen dit boek zo snel als mogelijk ook in de bib te hebben.

Als de namen Stephenie Meyer, Bella Swan, Eward Cullen en Jakob je niks zeggen, dan is de Twilight-hype tussen 2006 en 2010 waarschijnlijk helemaal aan je voorbijgegaan. In de bib kan je terecht voor alle boeken en dvd’s die tot nog toe in de ‘Twilight’-reeks verschenen zijn … Misschien raak jij dan alsnog gebeten door de Twilight-gekte?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten